2006-05-12

Stockar & utemöbler

Det händer mycket just nu i vårt projekt. Här kommer en sammanfattning:Vår utealtan på framsidan har begåvats med ett cafébord och två stolar. Vid varma och soliga dagar framöver kommer vi att kunna sitta där och ha stenkoll på ALLT.Innan kylan och snön slog till i vintras så fick vi gruset på plats. Nu håller vi på att lägga dit stockar för att avskilja gruset från det framtida gräset. Det är ett tungt jobb, men det blir fint.Runt stenen till vänster på bilden så är tulpanerna på väg upp. Till höger så finns den gamla stenmuren som skall tas bort till hälften. Ännu mer tungt jobb (;-)Av svärmor så har vi fått en utegrupp med otroligt rejäla trämöbler. Vi har även satt upp ett tillfälligt regnskydd i limegrön färg. Tufft!

Mer som har hänt?
Vi har blivit av med alla våra gamla stenplattor. Det var hundratals, men nu är de borta. Gratis smakar som sagt var ofta gott så det var inga problem att bli av med dem.

En lördag så rensade vi ur rejält, både inne och ute och jag körde en massa skräp till återvinningscentralen.

När stockarna är på plats så skall vi köpa jord att lägga under det gräs som komma skall. Vi väljer att köpa färdigt gräs eftersom det går snabbare att få ordning på. Skall vi så själva så får ingen gå där under lång tid, men köper vi färdigt så räcker det med 14 dagar. Det fick avgöra saken eftersom vi har en väldigt aktiv knatte som springer omkring på tomten.

Bilderna har stora dottern tagit. Bara så ni vet.

2 kommentarer:

petra sa...

Vad fint det blir!
Var köpte ni regnskyddet?

Projektet sa...

Hej Petra!
Vi köpte det på IKEA för några hundralappar.