2007-08-18

Nytt badrum


Trots att projektet kommer att avslutas någongång under hösten, så har vi ändå tillsammans bestämt oss för att innan vi säljer, fixa iordning badrummet. Detta främst beroende på att det idag inte är funktionsdugligt, dvs det finns inget handfat och dusch/badkar som fungerar.

Arbetet beräknas dra igång på onsdag nästa vecka och skall enligt hantverkarna ta 10 dagar. Jag är, trots situationen, väldigt nyfiken på hur det blir och hoppas att jag hinner använda badkaret några gånger innan flytt. (;-)

Vi har fått två offerter, en från Snickarcompaniet och en från AB Andrés VVS i Uppland. De sistnämnda skall fixa rören (som är gamla och dåliga i badrummet) och de andra gör allt det andra, dvs rivning av kakel samt golvmatta, slipning av väggar, bilning, fuktspärr, sätta väggar, lägga golv, fogning, golvvärme samt flytspackling. De beräknar att jobbet kommer att ta 42 timmar. Kostnaden är moderat och är ni nyfikna på de exakta siffrorna så får ni mejla...(;-)

Badrummet kommer att utrustas enligt standard och bli vitt och fräscht. Närmare information om detta finns hos krumeluren.

Jag kommer att ta en bild varje dag när arbetet börjat och lägga ut det här på projektet. Ovan ser du hur det ser ut innan. Det är liksom grand finale för denna blogg och detta projekt som blev nästan 3 år. Sen väntar nya utmaningar för mig och krumeluren.

Inga kommentarer: