2004-09-03

"All time high"

Fick idag besked om att budgivningen fortsatt till nya osannolika höjder och den tillslut stannade på helt otroliga 600 000 kronor!!
Vi får alltså 600 000 kronor för vårt radhus, som vi för 10 år sedan gav 35 000 för! Det är ju inte klokt egentligen, men vi är så tacksamma över detta. Så tacksamma!


Vi åkte till mäklaren och mötte köparna nu ikväll. Det är ett par, han är från Norge och hon från Sverige. De har en liten dotter på 5 månader. Ett perfekt par för vår förening, jag tror att de kommer att passa in utmärkt efter oss. Vi gick igenom kontraktet och vi beslutade bland annat om att vi skall återinsätta en duschkabin på bottenvåningen. Den betalar vi.

Den officiella inflyttningsdagen blir den 1 november för dem. Om det går så skall de försöka tidigare. I morgon lördag så kommer deras föräldrar till oss för att titta på huset. Norrmannens föräldrar är på besök i Sverige och de ville så gärna se huset. Inga problem för oss.

Jag fick papper av mäklaren som jag skulle ge till bostadsrättsföreningens ordförande. När han fick papperen så utbrast han "All time high", vilket betyder att ingen tidigare i föreningen sålt sin bostadsrätt för ett högre pris än vad vi gjort. Det är ju inte klokt!! Jag vet ju hur jag och husfrun oroade oss för att få ut de 450 000 som vår bankkalkyl bygger på. Nu får vi alltså 600 000!! Prisad vare Gud!

Lördagen kommer att ägnas åt takmålning i nya huset. Vi har köpt takfärg samt rollers och penslar i alla storlekar. En stålborste köpte jag för att putsa på fasaden.

Jag är så tacksam över allt detta. Så tacksam.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett stort grattis till er!
Vad skönt att det gick så bra. Det var ju inte utan att man var lite orolig ett tag, med tanke på hur mäklaren har betett sig.

/e.tage