2004-09-12

Fasad- och köksarbete


Idag har jag putsat fasaden på vänster sida av huset. Jobbigt...

Jag och J har idag kört över ett av vintrinskåpen samt husfruns kista. Dessutom gör vi så att vi fyller ett par tre flyttkartonger med grejor, jag kör dit och sedan tömmer husfrun för att jag sedan kör tillbaka dem igen. Så håller vi på, fram och tillbaka. Det går ganska bra.

Under eftermiddagen har jag putsat klart vänster sida av husfasaden. Nu ser det mycket bättre ut än innan (se bilden ovan) men det har varit slitigt. Har värk i armar och leder.


Man kan få ångest för mindre. Så här ser köket ut just nu.


Igår så rev T (husfruns systers man) ut hela köket. Jag och J körde det som skulle kastas till miljöstationen. Tre vändor blev det och efteråt var vi bra slut. Så nu ser köket utbombat ut. Idag har husfrun sopat och gjort det rent i köket. På tisdag skall den 4 meter långa mattan hämtas.

I morgon skall vi till IKEA och slutligen göra beställningen på köket. Takfärg till köket och väv till F:s rum behöver också köpas in. T kommer att fixa gipsskivor för att stödja upp sprickorna i väggen.

Ibland känns det som om vi tagit oss vatten över huvudet. Det är mycket som hänger i luften just nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, vad spännande! Jo, nog kan jag känna igen lite av din ångest över allt som ska göras och innan det är klart men jag lovar dig - det blir klart. När man så småningom har gjort så mycket så det börjar likna något ooch man faktiskt kan flreställa sig hur det ska bli så känner man sig både tillfreds och stolt. Lycka till nu jag ska hålla alla mina tummar igen! Gela