2004-09-07

Köksutrustning


Köksluckor och skåp "Ståt" från IKEA har vi beställt idag.

Idag bar det av till IKEA. Där fick husfrun "plocka ihop" sitt kök.

I det ingår bland annat köksluckor och skåp av märket "Ståt". Vi beställde även bänkskivor, lådhurtsar, diskho, ben och socklar och lite annat som tillhör. Tjejen på IKEA var väldigt bussig emot oss eftersom hon berättade att på måndag så startar "köksveckor", vilket kommer att innebära lägre priser. Så det vi gjorde idag var att göra en prisoffert utan att beställa. Vi beställer på måndag istället och spar minst 1 000 kronor på det. Det tycker jag var schysst.


Tarkett Extra Alicante 171

Innan IKEA så beställde vi golv till köket. Där snålade vi inte, utan valde Tarkett Extra Alicante 171 som kommer att kosta oss 3 239:-. Men både jag och husfrun tycker att det är så snyggt!

Igår var vi vid huset och jag putsade fasad, medans husfrun slet upp mossa och sådant från plattorna. Det dyker upp fler och fler plattor ju mer vi rensar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om ni rensar tillräckligt mycket i trädgården, så kanske det till slut visar sig att det egentligen inte finns någon gräsmatta, utan hela trädgården är belagd med plattor ;)

/Åse

Anonym sa...

Ja, man börjar snart att undra...

Anonym sa...

Om jag vore närmare er skulle jag med gläjde hjälpa till att rensa bort ogräs och sånt i trädgården....Gillar att göra sånt, det tycker jag är avkopplande och som terapi för själen.....Tyvärr kan jag inte flyga.....*ler* Och golvet ser jättetjusigt ut!! Kramizar Anne