2004-09-17

Kyl, frys och väv


Kylskåp och frys från Electrolux.

Husets kök har nu fått ett kylskåp och en frys från Electrolux. Kylskåpet heter ER8700C och frysen EU8300C. El-Giganten kör just nu en drive så vi fick en rabatt på 2.700 kronor för båda. Kylskåpet och frysen kommer dagen innan vi skall flytta in i huset. Spännade och se om vi kan få fart på grejorna i tid.


Så här fint har köket nu blivit.

Husfrun och svärmor har jobbat som sjuttsingen med huset i veckan. De har spacklat, målat tak och satt väv i köket (mot sprickorna i väggen). Dessutom har T varit väldigt snabb och tömt köket, jämnat till golvet och lagt på spackel. Nu är det jämnt och fint. En del av väven är kvar att sätta upp och sedan skall det målas. Sen är det dags att lägga på plastmattan Tarkett Alicante 171. Redan på måndag så kommer IKEA med köket. Sen har T några dagar på sig att få ordning på allting.


Det blir rörigt i hallen.

För det blir flytt den 25 september. Det är klart nu. Vi har nämligen hyrt en flyttbil... *huva* Ja just det, jag har också köpt träolja och en pensel som inte går av för hackor. Måste ju olja in garagedörren samt ytterdörren.

Inga kommentarer: