2004-09-24

Bilder på köket


Nu är spisen, diskho, köksskåp och luckor på plats.

Nu börjar det se ut som ett kök. Spisen är på plats. Köksluckor- och skåp börjar också hitta sin plats. Diskho med bänkskiva sitter också där det skall. Kvar är att sätta fast socklar, lister och handtag. Dessutom kommer fläkten och kaklet senare.


Kyl och frys har också hittat hem.


Äntligen häll! Som jag har längtat...


F har en röd fondvägg i sitt rum, den andra väggarna är ljus sienna.

Husfrun har jobbat som sjuttsingen med att få klart F:s rum. Hon har målat in i det sista och nu skall det gå att flytta in säng och möbler i rummet. Hon kommer att få bo tillsammans med storebror J under en tid. Allt för att vi skall få hans rum i källaren klart, vilket kommer att dröja ett litet tag till.

Lillgrabben E och stora tjejen L kommer att dela rum första tiden. L kommer också att bo i källaren när allt är klart där. Ikväll packar husfrun för brinnande livet. Vi har haft små dispyter om vad som skall kastas och vad som skall sparas. Tänk att hon ville kasta min gamla fina matlåda i äkta plåt!! (;-)

Vi flyttar i morgon!
I morgon lördag kommer arbetskamraterna C och L samt syster M med pojkvän för att hjälpa till att bära. Må Gud vara med oss i morgon, må det gå bra. Vi får se när tid finnes för nästa uppdatering här. Håll ögonen öppna!!

Inga kommentarer: