2004-08-06

Bankgubben ändrar sig (kanske)!

Fan, vad sur jag blir! Bankgubben som igår beviljade oss ett lån ringer idag till husfrun och säger att han räknade fel igår och att det kanske kommer att förändra situationen!!! Va?? Jag fattar ingenting och blir både sur och ledsen. Skall vi nu inte få vårt hus lik förbannat??

Han vill att vi kommer till honom på måndag igen för att kolla på de nya siffrorna. Han säger också att vi skall vänta med att annonsera ut vårt hus!! Av de orden blir man ju skitorolig att han nu backar och inte vill ge oss ett lån. Men jag kommer inte att ge mig, vägrar han så kommer jag att byta bank där kalkylerna inte är lika hårda! Sparbanken är kända för att ha väldigt hårda kalkyler och jag vet åtminstone en som böt bank när han inte fick lån hos Sparbanken.

Trots all radon, trots dränering och trots allt jobb så brinner jag för det här huset. Jag längtar efter ett eget hus och en nitiskt och såsig bankgubbe skall fan inte få stoppa mig och min familj från denna kåk! Så det så!! Fortsättning följer...

1 kommentar:

Angela sa...

Åhh, jag känner precis i min mage hur ni har det just nu. Måndag - är han skvatt galen! Ni kan väl inte bära på detta hela helgen?? Jag hoppas och håller alla tummarna för att det inte är som du tror. Ska tänka på er hela tiden oavbrutet till måndag. Lycka till och försök njut av det fina vädret så kommer måndagen snart!