2004-08-16

Sölig mäklare

Vi börjar bli lite trötta på mäklaren nu. Först sade han tidigast onsdag (förra veckan) och sedan tidigast söndag när vårt hus skulle vara ute på webben.

Det är fortfarande inte ute och vi börjar känna paniken komma. Vi vill ju sälja det så fort det bara går nu för att inte drabbas av dubbla hyror mer än en månad. Blir det fler månader så får vi ekonomiska problem, helt klart.

Kan man byta mäklare trots att man lovat honom uppdraget och skrivit kontrakt om det? Det är nästan så att vi börjar känna sådan misstro att vi vill detta. Kanske är det läge att läsa det finstilta.

I morgon är det tisdag och finns inte vårt hus ute då så kommer det att bli hårdare tag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni _måste_ få göra avdrag på mäklararvodet! Dels med tanke på mäklarens märkliga beteende (för att inte tala om den "förklaring" han sedan hade) när han skulle fotografera hos er. Och så nu detta med att radhuset inte annonseras ut som utlovat.
Att mäklarfirman står för den extra dubbla boendekostnad detta verkar förorsaka er, är en absolut självklarhet!
Mäklaren måste väl ha någon överordnad? Ring och prata med honom/henne.
Jag förstår om ni vill hålla en "god relation" till mäklaren, men det måste vara ännu mer hans intresse att ha en god relation till er. Med "god relation" kan dessutom inte avses att man skall tiga, svälja och knyta handen i fickan, hur märkligt mäklaren än bär sig åt.

/Åse