2004-08-27

Mäklaren prickad

Gör en internetsökning på vår mäklare och finner till min förskräckelse honom på Vår Bostads svarta lista. Jag lugnar mig dock lite efter att ha läst om fallen och att det ändå var tre år sedan sist.

Men visst är det märkligt att av stans alla mäklare så råkar vi ut för denna knäppgök. Han har ju semester nu och går inte att få tag på. Oron inom mig inför visningen på måndag stiger. Orolig för ekonomin och hur allt detta skall funka ekonomiskt. Orolig för den dåliga marknadsföringen av vårt hus och vilka spekulanter det kan föra med sig.

Att ha en prickad mäklare känns också oroligt. Jag längtar så tills allt detta är över.

Väntar också på att radonmannen skall höra av sig med en prisuppgift på vad hans jobb kommer att kosta. Också det skapar oro.

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Det gör mig så ont att läsa om den oro du och förmodligen även husfrun känner. Önskar att jag kunde vifta med ett trollspö och så vore allt över och OK. Visserligen liknar jag nog en häxa men jag har varken trollspö eller trollkraft :-) Jag hoppas med hela mig (och det vill inte säga lite i kilo räknat) att allt ska gå bra och att oron snart ska vara ett minne blott.

Gela