2004-08-18

Ensamrätt på oss

Jag skulle inte ha läst det finstilta i vårt kontrakt med mäklaren. Det gör mig bara ännu mer hysterisk och nervös nämligen.

Där står att han har ensamrätt på vårt hus. Ingen annan får sälja det förutom han. Jag vet att vi får skylla oss själva eftersom vi skrivit på kontraktet. Men inte fan trodde jag att det skulle ta sådan tid att få ut vårat hus på "marknaden"!!

Så vad gör man? Det är bara att vänta och försöka lugna ner sig. Det är bara se tusenlapparna och det dubbla boendet bli MINST två månader långt och det är bara att svälja och se glad ut.

För vad hjälper det att gapa och skrika när man ligger nere för räkning och är fast i mäklarens grepp? Det enda är att smila eftersom han har ensamrätt på oss! Satan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Njae, han kan väl knappast ha ensamrätt på er, under alla omständigheter. Det borde väl finnas någon slags formulering i kontraktet som går ut på att han skall sälja ert hus på bästa sätt? Och därmed måste man väl anse att han nu begått kontraktsbrott?
Ring mäklarfirman och prata med mäklarens överordnade! Berätta allt, från hur han uteblev när han skulle fotografera, sedan "smög i buskarna", och nu inte annonserar ut huset som utlovat.
En borttappad mobil är knappast ursäkt nog för att missköta sitt uppdrag så som han gör! Det är ju inte bara ni, utan även mäklaren, som är bunden till kontraktet. Detta verkar han ju dock se lätt på.
Jag menar att mäklaren begått kontraktsbrott, och därmed är inte ni heller längre bundna till detta avtal!

/Åse